01 augusti 2009

Heart vs. Head

God morgon mina vänner.

Ibland är man lite knäpp. Inte så farligt. Men ändå knäpp. Knäpp kanske är fel ord. Det handlar ju om att två olika delar av en säger två olika saker. Frågan är, vad skall man lyda? Nej, det är just den frågan jag inte har svaret på.

Man blir sjukt snurrig när detta fenomen får för sig att dyka upp. Huvudet säger en sak. Hjärtat säger en annan sak. Det är det som blir knäppt. Oavsett vad man väljer att följa, så säger man ju emot sig själv. Man vinner liksom inte hur man än gör. För en del av en förlorar när man väljer den andra sidan.

Hos mig som individ har en del av de två lyckats jobba sig lite extra stark. Huvudet. Det jävla huvudet. Så om hjärtat någon gång skulle ha rätt, då gäller det att det har huvudet på sin sida. För det är alltid huvudet som vinner. Det jävla huvudet! Huvudet tror alltid att det är lite smartare än hjärtat och ska alltid bestämma.

Om nu hjärtat för en gång skull skulle behöva vinna. Hur tusan skall det gå till? Dags att bygga en attackplan för hjärtat. The head is going down. It won't no what hit it.

Inga kommentarer: